Η Ελληνική έκδοση του FRAX Greek version of FRAX | medReha
3659
post-template-default,single,single-post,postid-3659,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Η Ελληνική έκδοση του FRAX Greek version of FRAX

p

Η Ελληνική έκδοση του FRAX Greek version of FRAX

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ) ευρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι είναι πλέον διαθέσιμη στους Έλληνες Κλινικούς Ιατρούς η Ελληνική έκδοση του FRAX τόσο στην Αγγλική, όσο και την Ελληνική Γλώσσα. Η έκδοση αυτή βασίζεται στα ελληνικά επιδημιολογικά δεδομένα και επομένως ανταποκρίνεται στον πραγματικό καταγματικό κίνδυνο των Ελλήνων οστεοπορωτικών ασθενών. Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό θα βοηθηθούν οι Έλληνες Κλινικοί Ιατροί στην διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών τους που πάσχουν από οστεοπόρωση, σύμφωνα και με το πρόσφατα εκδοθέν από τον ΕΟΦ πρωτόκολλο συνταγογράφησης για την Οστεοπόρωση. 

Το ΕΛΙΟΣ για να τιμήσει το σημαντικό αυτό επιστημονικό επίτευγμα έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση  στο Ελληνικό Ιατρικό Κοινό του Ελληνικού FRAX σε εκδήλωση στην Αθήνα, με κεντρικό ομιλητή τον κύριο επιστημονικό Υπεύθυνο του FRAX Καθηγητή Eugene McCloskey.  Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Καθηγητής Γεώργιος Π. Λυρίτης

Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ)

 

 

Share