«Κάθε Μέρα Σεφ» φιλοδοξεί να μας κάνει ο Βαγγέλης Δρίσκας μέσα από την «Ράδιο – Κουζίνα» του στον Alpha Radio 98.9! | medReha
894
post-template-default,single,single-post,postid-894,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

«Κάθε Μέρα Σεφ» φιλοδοξεί να μας κάνει ο Βαγγέλης Δρίσκας μέσα από την «Ράδιο – Κουζίνα» του στον Alpha Radio 98.9!

«Κάθε Μέρα Σεφ» φιλοδοξεί να μας κάνει ο Βαγγέλης Δρίσκας μέσα από την «Ράδιο – Κουζίνα» του στον Alpha Radio 98.9!

driskasΟ Βαγγέλης Δρίσκας έχοντας στο ενεργητικό του ατελείωτες ώρες διδασκαλίας, σεμιναρίων και πολύχρονης live παρουσίασης συνταγών στην τηλεόραση έχει την ικανότητα να μεταφέρει την γνώση με κατανοητό και άμεσο τρόπο. Οι γνώσεις του, η επαγγελματική του πείρα, η ικανότητα επικοινωνίας και η αμεσότητα του χαρακτήρα του τον καθιστούν γέφυρα μεταξύ του επαγγελματία σεφ και του ερασιτέχνη μάγειρα. Από αυτό το φθινόπωρο μας ξεναγεί καθημερινά στον γοητευτικό κόσμο της γαστρονομίας μέσα από 2 νέες ραδιοφωνικές εκπομπές: “Κάθε μέρα σεφ» και «Ράδιο – Κουζίνα».

Ο Βαγγέλης Δρίσκας λοιπόν καθημερινά, μέσα από την συχνότητα του Alpha Radio 98.9, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 12:55 και 16:55, μας δίνει μία νόστιμη και εύκολη συνταγή, μία συμβουλή ή μία γρήγορη ιδέα για να νοστιμέψουμε τα καθημερινά μας μαγειρέματα με μότο «Κάθε Μέρα Σεφ». Πάντα με υλικά εποχής, με σωστούς θρεπτικούς συνδυασμούς, με σεβασμό στον χρόνο και στην τσέπη μας, μας δίνει ιδέες για νόστιμο, γρήγορο και ευφάνταστο φαγητό.

Και κάθε Σαββατοκύριακο, 11 με 12 το πρωί, με την «Ράδιο – Κουζίνα» του, μία ολοκαίνουργια νόστιμη ραδιοφωνική εκπομπή που μας ανοίγει τις πόρτες στον μαγικό κόσμο της γαστρονομίας. Όποια και όσο προχωρημένη κι αν είναι η σχέση μας με την μαγειρική, αυτή η εκπομπή έχει κάτι για όλους. Πρώτα από όλα γνώση. Γνώση για τα υλικά, για τις τεχνικές, για τα εργαλεία της κουζίνας, μέσα από την εμπειρία του Βαγγέλη Δρίσκα που με επιτυχία πάνω από 20 χρόνια τώρα μοιράζεται το πάθος του μέσα από εστιατόρια, σχολές, σεμινάρια, τηλεόραση, περιοδικά και βιβλία. Σε κάθε εκπομπή μαθαίνουμε νέες καταπληκτικές συνταγές, τα πιο νόστιμα νέα και τις τάσεις από όλο τον κόσμο, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για να ανακαλύψουμε τους γευστικούς της θησαυρούς, γνωρίζουμε καινούργια υλικά και ξένες κουζίνες, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για υγιεινούς συνδυασμούς στο τραπέζι μας με την βοήθεια έγκριτων επιστημόνων.

Συζητώντας με οινολόγους μαθαίνουμε περισσότερα για το κρασί, την μπύρα αλλά και τα υπόλοιπα ποτά. Εκδηλώσεις, καινούργια προϊόντα, νέες ελληνικές και ξένες εκδόσεις, ό,τι μας ενδιαφέρει γύρω από την γαστρονομία, παρουσιάζεται μέσα από την εκπομπή.

Με ανοιχτή επικοινωνία με τους ακροατές μέσα από τον Alpha Radio 98.9 και την ιστοσελίδα του Βαγγέλη Δρίσκα www.driskas.com , στην οποία θα υπάρχουν επιλεγμένες εκπομπές σε μορφή podcast έτσι ώστε να μπορείτε να τις ακούτε όποτε και όπου εσείς επιλέγετε καθώς και επιλεγμένες συνταγές και tips από την εβδομάδα που πέρασε.

Ενα νόστιμο ταξίδι ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου καθημερινά και από τις 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha Radio 989, με την «Ράδιο – Κουζίνα» του Βαγγέλη Δρίσκα.

https://medreha.com/wp-content/uploads/2009/12/driskas.mp3

Share